gynekologspesialist

Sunniva Hochnowski

Sunniva Jacobsen Hochnowski er lege og spesialist i gynekologi og fødselshjelp.
 
 
Gynekolog Sunniva Hochnowski // Drammen // Spesialist // Kvinner // Helse

Om Sunniva

  • Utdannet lege ved Jagellonian University i Krakow i Polen (2007)
  • Utdannet spesialist i gynekologi og fødselshjelp ved Avdeling for gynekologi og obstetrikk på Drammen Sykehus (2016)

Jeg jobbet flere år på sykehus før jeg startet som privatpraktiserende gynekolog i Drammen. Jeg har erfaring fra flere privatklinikker og åpnet sommeren 2022 eget kontor.

Jeg har bred erfaring med gynekologiske problemstillinger. Hovedsakelig jobber jeg med celleforandringer, smertetilstander, PMS/PMDD, endometriose, PCOS, infertilitet, overgangsalder, urinveisplager og urininkontinens, hormonforstyrrelser, svangerskap og graviditet.

Mye av gynekologien handler om hormoner og hormonbalanse og det er dette som er mitt største interesseområde.


En gynekologisk undersøkelse skal foregå i trygge omgivelser uansett om det er en rutinesjekk eller noe mer som skal undersøkes. Jeg setter av god tid til samtale og undersøkelse, slik at vi sammen finner frem til den beste løsningen for ditt problem.

Jeg setter av god tid til samtale og undersøkelse, slik at vi sammen finner frem til den beste løsningen for ditt problem.

Gynekolog Sunniva Hochnowski // Drammen // Spesialist // Kvinner // Helse // Gravid // Svangerskap